dsc02923-1030x772

Field hockey!

Als je het hier hebt over hockey, dan spreek je automatisch over ice hockey. Niet vreemd met de fameuze Blackhawks die in iedere Amerikaanse kroeg op de schermen stralen en de nieuwskoppen in de krant uitmaken. Toch gaan we het hier hebben over field hockey. Want dat is wat Sas vandaag speelt in een bont gezelschap van studenten, een gezellige Russin, een vijftiger die liever sport in een pantalon dan een trainingsbroek, en een hoop Indiërs.  Feels like home.

Het niveau gaat alle kanten uit, maar maakt ’t zeker niet minder leuk om te aanschouwen. Met het oog op ‘r promotiewedstrijden in Nederland is het goed voor Sas om wat te blijven spelen, en dat kan prima op deze manier. Ik dartel wat rond op het terrein waar aan de andere kant een ‘a-ma-zing’ vliegerspektakel ‘happening’ is, en na de hockey schuiven we on the side een Mexicaanse hap naar binnen. Op de hoek van het veld wordt er lekker gegrild door wat senor’s en senorita’s.

Say wha?
Eenmaal in de cinema zie ik als botte Hollander een perfect geplaatste rij voor de kassa compleet over het hoofd en ben ik alsnog als eerste aan de beurt. Prijskaartje is een schaterlach van de rest van de rij. Beste rakkers, die Amerikanen 🙂

Bij een verblijf in een Amerikaanse stad hoort de cinema. Period. En dus begeven we ons naar Disconnected, een film over het verlies van werkelijkheid door social media. Een Hollywood-plot, maar een uitvoering boven verwachting. En het gaat voor een belangrijk deel om de bioservaring zelf – enorme mall, roltrappen om een marathon op af te leggen en everything big.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply